Els Taurons de Badalona guanyen a casa contra l’Enginyers

  0
  Rugby.JPG

  17/11/2016 – Partit treballat el que es va viure el passat diumenge, on el Badalona Rugby Club va guanyar per un contundent 43 a 17.

  Partit treballat el que es va viure el passat diumenge, 13 de novembre, al camp de rugbi de Can Ferrater de Badalona. Els Taurons tenien el repte de jugar i guanyar a l’equip d’Enginyers que anava al darrere dels badalonins, en la classificació provisional del grup E.

   

  La veritat és que el Badalona Rugby Club ho ha aconseguit, per un contundent 43 a 17 en el marcador final, malgrat que l’equip d’Enginyers no li va posar gens fàcil el camí del triomf als badalonins.

   

  De fet, els barcelonins van ser els primers a obrir el marcador en una jugada de davantera que van executar molt bé un ‘maul’ a pocs metres de la zona d’assaig i van plantar la pilota dins de la zona de marca del Badalona, aconseguint els primers cinc punts del partit.

   

  L’inici del partit va ser del joc alternatiu i els dos equips, com si es tractessin de boxejadors, van intercanviar diferents cops de geni, al llarg dels 40 minuts. Mentre els Egninyers atacaven amb la seva davantera integrada per jugadors alts i forts, el Badalona responia amb atacs, de la seva dinàmica tercera línia i els tres quarts.

   

  Al final, el partit va acabar amb un contundent 43 a 17, a favor dels Taurons de Badalona, que apuntalen la seva bona posició a la lligueta de classificació i somnien en poder jugar a la segona divisió del rugbi català.

   

  El pròxim enfrontament no serà gens fàcil. Els Taurons s’hauran de veure les cares, el dissabte 19 de novembre, al camp de la Teixonera de Barcelona, contra el Químic Rugby.