Els Taurons guanyen per 47-0 als Carboners de Terrassa

0
    50
    Taurons.JPG

04/04/2016 – El Badalona Rugby Club guanya aquest cap de setmana als terrassencs en un dels millors partits pels badalonins en aquesta temporada.

Els Taurons de Badalona han guanyat aquest cap de setmana per 47 a 0 als Carboners de Terrassa en un dels millors partits pels badalonins en aquesta temporada.

Aquesta era la primera de les tres finals que li esperen al Badalona Rugby Club, al llarg del mes d'abril i l'ha va passar amb molt bona nota. Van assolir una victòria contundent i sobretot fent un gran desplegament de continuïtat en el joc de pilota a la mà.

El partit, disputat al Camp de Can Ferrater, va tenir una primera fase de vint minuts on els dos equips no van ser capaços d'anotar cap punt. La iniciativa estava de la mà dels Taurons, però els Carboners es van defensar de manera ordenada. No va ser fins al minut 22 de la primera part quan els badalonins van aconseguir obrir la defensa dels terrassencs.

Aquest assaig va marcar el canvi en el sentit del partit. A partir d'aquell moment, el joc dels locals va començar a fluir de manera fàcil, però a la vegada molt efectiva, amb moltes pilotes a la mà que van arribar a la línia de tres quarts.

El resultat parlava per si sol i l'àrbitre va xiular la mitja part del partit amb un clar 22 a 0 a favor dels Taurons.

Amb l'inici de la segona part, el joc va ser una continuació del final de la primera i els badalonins van començar a sumar assaigs a favor seu. Al final del partit el resultat va ser molt clar amb 47 a 0 davant dels Carboners de Terrassa.

El gran joc desplegat per la línia de tres quarts, va veure's secundat pel paper pels davanters del Badalona Rugby Club que van dominar totes les fases de joc tancat, les melees, touches i el mol.

Els de Badalona van protagonitzar un dels millors partits de la temporada aconseguint vuit assaigs, que permet sumar punts de bonificació extra a la competició.

Una nova victòria que continua mantenint les seves aspiracions a guanyar la lliga de tercera divisió catalana de rugby a falta de dos partits pel final de la competició.

La propera setmana els Badalona tindran un desplaçament difícil davant un rival, el Ripollès Rugby Club, que ocupa el quart lloc de la lliga de tercera divisió catalana.