Els teatres municipals avançaran 30 minuts les seves representacions de vespre

  0
  54

  El Zorrilla, el Principal i el Blas Infante ja tenen a punt la programació artística del darrer trimestre de l’any.

  Una de les novetats destacades serà l’avançament de l’horari de les funcions, de les 21h a les 20.30h, després d’una enquesta feta als espectadors. De l’àmbit teatral la programació arrencarà amb l’obra “L’habitació del costat”, amb la direcció de Julio Manrique, que serà representada al Zorrilla el dia 27 de setembre.

  Durant el mes de novembre, en concret el 16, el Zorrilla serà l’escenari de l’obra “Cinco horas con Mario”, de Miguel Delibes. Durant el desembre, el 14, serà representada l’obra “Shirley Valentine” de Willy Rusell amb Mercè Aránega. També destaca l’arribada a Badalona, abans de Nadal, de Cristina Clemente i Marc Angelet amb l’obra “Lapònia”.

  De l’àmbit musical destaca l’actuació del grup “Gema 4” que celebrarà a Badalona els seus 25 anys de carrera, el dia 5 d’octubre al Zorrilla. D’altra banda, pels més petits, el 13 d’octubre actuarà a la ciutat la cantant infantil Dàmaris Gelabert. Pels més petits, el diumenge 15 de desembre, en diferents sessions durant el matí, la companyia “La Petita Malumaluga” oferirà el seu espectacle “My Baby Is a Queen”. D’altra banda, el teatre Blas Infante serà l’escenari, el 25 de novembrem dels monòlegs de David El Guapo amb l’espectacle “Que no nos frunjan la fiesta 2”.

  Podeu consultar la resta d’espectacles al web dels teatres municipals de Badalona, www.teatrezorrilla.cat. La propera setmana ja estaran disponibles les entrades i abonaments.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí