Els Termites de Llefià arrenquen amb bona ratxa la segona fase de la Lliga de Barcelona

  0
  Termites.jpg

  17/02/2015 – En aquesta segona fase, els Termites B s'han posat al capdavant del grup Títol amb 44 bitlles i 638 punts, deixant en segona posició als Termites C.

  El passat diumenge, 15 de febrer, els Termites de Llefià es van desplaçar fins a Castellar del Vallès per competir les dues primeres jornades de la segona fase de Lliga de Barcelona, després de triomfar a la primera.

   

  En aquestes dues jornades, i per primera vegada, els Termites de Llefià B s’han posat al capdavant de la llista del grup Títol i del seus companys, els Termites C, amb un total de 44 bitlles i 638 punts. Pel que fa el C s’ha quedat en segona posició al perdre la primera jornada, tot i que en total va llençar 47 bitlles i va guanyar 660 punts. En canvi, els Termites A, que es troben ara al grup Cua, van quedar per darrere de Siurarenc d’Horta B, amb 22 bitlles i 315 punts.

   

  Per altra banda, el mateix diumenge el club badaloní To-K-Fusta també va competir les mateixes jornades a Castellar però en el grup Intermig, on va quedar tercer amb 44 bitlles i 649 punts, per darrere de Siurarenc d’Horta D i Sant Martí Sarroca.