La defensa també guanya partits

0
    26

17/2/2015.- Tant el Natzaret a Primera com el Llefia a Segona guanyen els partits des de la defensa i sumen victòries importants.

El Natzaret resol un partit poc vistós però efectiu

El Natzaret va començar el partit molt encertat amb tres triples de tres intents i amb una defensa molt sòlida que suposaven els primers avantatges (19-10).

Al segon quart, la defensa en zona del Ceset va frenar el ritme de les badalonines i també l’encert. Només van anotar 9 punts en aquest parcial però amb el control del marcador al descans (28-20).

El Sant Andreu va fer un partit molt seriós, assegurant des de la defensa i sense precipitar-se en atac.

Aquesta va tornar a ser la fórmula per controlar el partit fins el 43-36 final.

El Ceset es va quedar en només 36 punts, però en les jornades anteriors el Jet B es va quedar en 37 i el Roser en 30.

La solidesa al darrera està sent la millor arma del Natzaret per compensar les baixes de l’equip i guanyar els partits i mantenir una còmode sisena posició.

Dissabte a les 16h al camp de la Sagrada Família buscaran la cinquena victòria consecutiva.

El Llefià s’agrada

A Segona femenina, nova victòria del Llefià davant un rival complicat com el Sant Cugat, que va patir un partit rodó de les badalonines

El partit va començar amb dubtes i errors per part dels dos equips i al minut 6 el resultat era de 2 a 2.

Però la consistència de Nei Fuentes i l’entrada a pista de Laia Casasi Pili Rodríguez van canviar el joc del Llefià.

El Sant Cugat es va quedar en 2 punts i el parcial al primer quart era d’11-2.

Però el Llefià va trencar el partit al segon quart de la mà de Laia Casas i una inspirada Cristina Ferrer, amb 7 punts consecutius.

La bona defensa facilitava les coses en atac i feia que el rival no trobés el seu lloc al partit. Al descans l’avantatge era de 18 punts (32-14).

A la represa, el Llefià va seguir inspirat i amb Iris Poch i Montse Tajes controlant el rebot, la diferència anava augmentant (51-26).

A l’últim quart les badalonines van jugar a plaer fins el definitiu 68-33.

El paper de Nei Fuentes en defensa va ser clau, anul·lant la millor jugadora del Sant Cugat a més dels 8 punts, 11 rebots i 7 recuperacions per acabar amb 16 de valoració.

El Llefià vol aprofitar el gran moment pel que passa l’equip per afrontar un tram complicat de calendari, començant per la visita a El Vendrell, dissabte a les 18h.

La Minguella guanya el cuer

Les blaves van aprofitar la visita a Valls per sumar una nova victòria. Van controlar el partit en tot moment sense donar opcions al rival.

La bona defensa va permetre l’equip controlar el ritme i la superioritat en el rebot va fer que la diferència anés augmentant fins el 63-42.

Raquel Utrera i Nuria Gari van destacar en un joc col.lectiu on totes les jugadores van aportar. La Minguella va resoldre el partit sense Àlex Rueda ni Xènia Gàlvez, lesionades.

Diumenge a casa a les 17.30h intentaran tornar a sumar en la visita del Sant Cugat.