Els Termites de Llefià C continuen invictes a les Franqueses del Vallès

  0
  52
  termites.jpg

  05/12/2017 – On es van veure obligat a competir amb l’equip A i B dels Termites.

  El passat diumenge, 3 de desembre, es van celebrar dues noves jornades de la 23a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes, concretament la novena i la desena.

   

  En primer lloc, el Grupc C va jugar en aquesta ocasió a les Franqueses del Vallès, on els Termites de Llefià C i els Termites B van inaugurar la novena jornada. La victòria va caure pels Termites C per 337-248. En canvi, els Termites A van descansar.

   

  En la desena jornada, els Termites B es van enfrontar als Termites A i els van derrotar per 310-276, mentre que els Termites C van obtenir la victòria amb La Perestroika per 351-259.

   

  D’altra banda, l’equip badaloní To-K-Fusta va debutar al barri de Poblenou de Barcelona, on es van veure les cares amb el Poblenou B i el Fusta i Ferro B, amb qui els badalonins van guanyar les dues jornades per 321-203 i 261-297, respectivament.

   

  Pel que fa a la classificació general, els Termites de Llefià C continuen invictes i aposten a ser els campions del Grup C empatats amb els Va Tornem-hi. En canvi els equips A i B dels Termites segueixen en la cinquena i sisena posició.  El To-K-Fusta, que juga al Grup B, se situa a la tercera posició empatat amb Sagrada Família i Camp de l’Arpa i per darrere de Fusta i Ferro A i Poblenou A.