Els Termites de Llefià continuen remuntant i ja són tercers

  0
  Termites.jpg

  16/12/2015 – L'equip groc dels llefianencs pugen a la tercera posició de la classificació després d'haver guanyat amb 680 punts i 49 bitlles a la cinquena jornada celebrada a Castellar del Vallès. Els To-K-Fusta mantenen també el segon lloc.

  El passat diumenge, 13 de desembre, es va celebrar a Castellar del Vallès la cinquena edició de la 22a Lliga Barcelona de Bitlles Catalanes, on l'equip groc dels Termites de Llefià segueixen remuntant i van tornar a proclamar-se campions per tercera vegada consecutiva pel que portem de temporada.

   

  Els Termites de Llefià Groc es van enfrontar amb La Perestroika i van guanyar els dos partits amb un total de 680 punts i 49 bitlles, mentre que l'equip contrincant va aconseguir 565 punts i 38 bitlles, assolint així la tretzena posició de la jornada.

   

  Pel que fa l'equip vermell dels Termites va disputar davant del Siuranenc d'Horta C, però a diferència dels seus companys només van guanyar una partida amb un total de 624 punts i 42 bitlles, obtenint la novena posició.

   

  D'altra banda, el club badaloní To-K-Fusta també va guanyar una partida davant de Sant Martí Sarroca i va assolir la vuitena posició amb 631 punts i 42 bitlles.

   

  Amb relació a la classificació general, els Colobrers mantenen el lideratge malgrat haver quedat desens en aquesta jornada. Els To-K-Fusta també mantenen la segona posició i els Termites Groc remunten fins al tercer lloc per davant de Siuranenc d'Horta C, que es troben empatats. En canvi, els Termites Vermell es mantenen a la vuitena posició.