Maldonado: “Tapem els problemes fent un bàsquet ofensiu poc efectiu”

  0
  56
  1436264410_extras_noticia_foton_7_1.jpg

  16/12/2015 – El tècnic del FIATC Joventut fa balanç de la situació que viu la plantilla verd-i-negra després de la desil·lusió viscuda a San Pablo.

   

  Encaixar la quarta derrota consecutiva a Sevilla (106-101) ha fet molt mal al FIATC Joventut, però la ràbia experimentada per la plantilla verd-i-negra no només s’explica per la variable quantitativa del resultat. El com, també és important, fins i tot a vegades més que les estadístiques o les dinàmiques.

   

  “Hem de treballar molts aspectes del nostre joc, sobretot defensius. L’objectiu és recuperar les bones sensacions, al marge del rival que tinguem”, reconeixia Salva Maldonado, pensant ja en la setmana de doble partit que afronta la Penya.

   

  El bloc badaloní visitarà diumenge (20h) el Palau Blaugrana i dimarts rebrà el MoraBanc Andorra a l’Olímpic (19:30h). “Seria un error pensar només en el Barça”, destacava el tècnic verd-i-negre, explicant que l’equip encara la setmana “focalitzant” tots els esforços possibles per preparar els dos pròxims compromisos de lliga regular.

   

  “Volem fixar-nos exclusivament en el nostre joc”, relatava Maldonado. Amb aquesta mentalitat, la de mirar-se a un mateix, el FIATC Joventut encara la visita al Palau, feu on la temporada passada aconseguiria donar la sorpresa (82-83).

   

  “Les estadístiques dels últims partits diuen que som un equip dèbil, que camufla les seves mancances defensives amb un bàsquet ofensiu poc efectiu”, afirmava Salva Maldonado en la prèvia.

   

  És evident, doncs, que el diagnòstic està ben plantejat, però ara és el torn perquè els jugadors demostrin quines són les regles bàsiques que han convertit aquesta Penya un adversari ultra competitiu.