Els Termites de Llefià i To-K-Fusta es mantenen a la Lliga de Barcelona

  0
  Termites.jpg

  16/02/2016 – Tots dos clubs badalonins continuen en la segona i la tercera posició, respectivament, després de la victòria assolida a Sabadell.

  Els clubs que formen la 22a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes es van retrobar el passat diumenge, 14 de febrer, a Sabadell amb motiu de la setena jornada, on tant els Termites de Llefià i els To-K-Fusta van guanyar en les seves respectives partides.

   

  Els Termites Grocs de Llefià  es van enfrontar amb l'equip del Poblenou A, amb qui van guanyar les dues rondes amb un total de 647 punts i 48 bitlles, molt allunyats dels barcelonins, que van sumar 534 punts i 31 bitlles.

   

  D'altra banda, als Termites Vermells no els hi va acompanyar la sort i van perdre les dues rondes davant els Colobrers, els actuals líders de la lliga. Els llefianencs van assolir un total de 628 punts i 46 bitlles, mentre que els Colobrers van trepitjar fort amb 688 punts i 51 bitlles.

   

  Per la seva part, el club badaloní To-K-Fusta també va sumar esforços guanyant les dues rondes amb la Perestroika, qui va aconseguir 464 punts i 30 bitlles; a diferència dels badalonins que van obtenir 602 punts i 43 bitlles.

   

  Amb relació a la classificació general, els To-K-Fusta i els Termites Grocs mantenen una setmana més la segona i la tercera posició, respectivament, per darrere dels intocables Colobrers. En canvi, a causa de les dues derrotes d'aquesta jornada, els Termites Vermells descendeixen dues posicions fins al vuitè podi, entre el Sabadell i Poblenou A.