Reacció necessària contra el cuer (51-76)

0
    40

16/02/2016 – L’Arenys Bàsquet Joventut abandona una dinàmica negativa de cinc derrotes seguides a la pista del Menorca CCE Sant Lluís.

El vinculat d’EBA del FIATC Joventut arribava a la darrera jornada de la primera fase amb grans urgències, després de més d’un mes sense guanyar un sol partit. Les cinc derrotes consecutives encadenades pels verds els ‘obligaven’ a reaccionar contra el pitjor equip del grup C-A: el Menorca CCE Sant Lluís (1/17).

Durant la primera meitat, l’Arenys Joventut hauria de realitzar dos grans esforços per desactivar la pressió exercida pels menorquins. El bloc local encetaria el partit amb un perillós 11 a 3 impulsat per Cirilo Fuentes i Ibon Miralles (18 de valoració), ratxa que la formació maresmenca sabria neutralitzar (17-17).

El Sant Lluís arribaria a gaudir d’una màxima diferència de 10 punts abans del descans (34-24), gràcies als cinc triples anotats durant la primera meitat, però en els últims tres minuts del segon quart l’Arenys tornaria a reaccionar. Els visitants completarien un parcial de 3 a 13 que deixaria el matx empatat (37-37).

A la represa només hi hauria un equip sobre el parquet del Poliesportiu Ses Caneletes. Una antiesportiva i una tècnica xiulades a Lolo Sánchez farien saltar els ploms del Menorca Sant Lluís, el qual es veuria clarament superat (40-55).

El darrer quart acabaria sent un tràmit per un Arenys Joventut que viuria un final de partit molt plàcid (51-76). Omaru Touré, amb un 14 de valoració, seria el verd més destacat.

Marc Bauzà, per la seva part, aportaria 7 punts i 3 rebots en 27 minuts. El bloc de César Saura tanca la primera fase de la Lliga EBA ocupant el vuitè lloc del grup C-A (7/11).