Els Termites de Llefià remunten a Sant Salvador de Guardiola

  0
  30
  Termites.jpg

  10/11/2015 – L'equip groc va guanyar la tercera jornada de la Lliga Barcelona amb 685 punts i 50 bitlles. Destacar també que els To-K-Fusta no es van rendir i van assolir la segona posició.

  El passat diumenge, 8 de novembre, es va celebrar a Sant Salvador de Guardiola la tercera jornada de la 22a Lliga Barcelona de Bitlles Catalanes, on l'equip groc dels Termites de Llefià va remuntar i es va proclamar campió per primera vegada en aquesta temporada.

   

  Els Termites de Llefià Groc es van enfrontar amb Riudebitlles i van guanyar els dos partits amb un total de 685 punts i 50 bitlles, mentre que el seu contrincant va assolir 580 punts i 39 bitlles, aconseguint així la novena posició de la jornada.

   

  Pel que fa l'equip vermell dels Termites va disputar davant del Poblenou A, però a diferència dels seus companys només va guanyar una partida amb un total de 615 punts i 44 bitlles, obtenint la sisena posició.

   

  D'altra banda, el club badaloní To-K-Fusta també va guanyar els dos partits davant el Fusta i Ferro i va assolir la segona posició amb 679 punts i 48 bitlles.

   

  Amb relació a la classificació general, malgrat que els Colobrers van quedar tercers en aquesta jornada mantenen el lideratge amb 2.051 punts en joc i 148 bitlles, mentre que el To-K-Fusta es manté a la segona posició amb 1.955 punts i 139 bitlles. Per un altre costat, els Termites Groc i Vermell remunten a la sisena i vuitena posició, respectivament.