El Sosmatic assoleix la victòria a casa del líder

  0
  CTT Badalona.jpg

  10/11/2015 – L'equip badaloní, format per Pere Navarro, Jordi Miranda i Adrià Fernàndez, van derrotar al líder invicte, el Tennis Taula Olesa.

  La jornada del darrer cap de setmana va començar amb un emotiu minut de silenci a totes les pistes en honor al mestre Facundo Lagunas, que va morir la setmana passada a l'edat de 98 anys. Facundo va estar al peu del canó del club pujant a la canalla des dels anys 80 fins el 2006, però per si fos poc, també va tenir l'honor de ser el número 1 de soci del Club Tennis Taula Badalona i de la Federació Espanyola i obtenir la primera llicència de la Federació Catalana.

   

  Continuant amb el partit, el primer equip visitava el camp del Tennis Taula Olesa, líder invicte de la categoria que compta amb un jugador estranger.

   

  Les coses no començaven bé per als blaus, amb una combinació de lletres poc encertada, ja que els dos teòrics bases no s'enfrontarien entre sí, fet que a priori donava avantatge als locals. Pere Navarro amb dos punts i Jordi Miranda davant Antoni Grau asseguraven, com a mínim, la disputa dels dobles, mentre que el jove Adrià Fernàndez no podia esgarrapar cap joc a la veterania de Jaume Jofre i es veia desbordat pel colombià Renato Victor Moscoso.

   

  Però en el sisè partit de l'encontre, Miranda donava la sorpresa i s'imposava al mateix Moscoso per 1 a 3, tot i cedir en el primer joc, desplegant un repertori de cops magistrals. Miranda, artífex de la victòria, s'està mostrant intractable a la lliga, amb nou victòries per només una derrota.

   

  Finalment el partit va finalitzar amb el marcador 2 a 4 a favor del Sosmatic Badalona.

   

  D'altra banda, victòria vital del filial a camp d'El Centre en un partit d'infart que es va decidir als dobles, amb dues remuntades prèvies que feien perillar el marcador.