Els Termites de Llefià s’apoderen de la segona posició en la Lliga de Barcelona

  0
  Termites.jpg

  03/05/2016 – A l'espera de celebrar l'última jornada de la lliga barcelonina, els Termites agafen forces i se situen en el segon lloc, deixant enrere als To-K-Fusta.

  Els clubs que formen la 22a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes es van retrobar diumenge, 1 de maig, a Badalona, concretament a les pistes del club To-K-Fusta, per celebrar la dotzena jornada, on l'equip dels Termites de Llefià van guanyar les dues rondes, mentre que els To-K-Fusta només una volta.

   

  En aquesta ocasió, els Termites Grocs de Llefià es van enfrontar amb el Poblenou B, amb qui van obtenir les dues victòries amb comoditat. A la primera, els llefianencs es van imposar per 327 punts i 21 bitlles, respecte als 283 punts i 17 bitlles dels barcelonins; i a la segona volta, 356 punts i 26 bitlles pels Termites, i 310 punts i 23 bitlles pels de Poblenou.

   

  Els seus companys, els Termites Vermells també van guanyar les dues rondes davant el Riudebitlles. En el primer partit els llefianencs van assolir 306 punts i 18 bitlles, allunyats dels 276 punts i 18 bitlles dels riudebitllencs; i a la segona ronda, els Termites van guanyar per 361 punts i 28 bitlles davant els 286 punts i 19 bitlles del Riudebitlles.

   

  Per la seva part, el club badaloní To-K-Fusta que va jugar a casa seva només va assolir una victòria a la segona volta amb 385 punts i 33 bitlles, enfront dels 364 punts i 29 bitlles dels invictes Colobrers, aconseguint així també el rècord de punts de tots els equips pel que fa la 22a Lliga de Barcelona. Però en la primera partida, els invictes van guanyar per 331 punts i 22 bitlles, mentre que els badalonins van aconseguir 305 punts i 20 bitlles.

   

  Amb relació a la classificació general, els Colobrers ja s'han proclamat campions de la lliga barcelonina a l'espera de jugar la darrera jornada. Mentrestant, els Termites Grocs han agafat força i els hi treu la segona posició als To-K-Fusta, que l'havien recuperada en la passada jornada. Pel que fa els Termites Vermells passen del cinquè al quart lloc per davant del Siuranenc d'Horta C.