Rècord de participació en l’Open Benjamí de Tennis de Taula

  0
  49
  CTT Badalona.JPG

  03/05/2016 – El CTT Badalona supera les perspectives en la vuitena edició i omple el contingent màxim de participants per la capacitat de La Badalonense.

  Una nova edició de l'Open Benjamí de Tennis de Taula Ciutat de Badalona, i ja en van vuit, s'ha celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions de La Badalonense, seu del Club Tennis Taula Badalona, l'organitzador del campionat. La principal nota d'aquesta vuitena edició ha estat una participació rècord, on s'ha omplert el contingent màxim de participants per la capacitat de la sala i malauradament s'han hagut de refusar inscripcions.

   

  El dissabte, 30 d'abril, es va disputar la prova d'equips, on el CTT Vilanova, format per Vilallonga i Cervelló, es va mostrar superior a tots els seus rivals i només el CTT Badalona Femení va posar-los en dificultats, mentre que el CTT Ripollet va aconseguir la tercera posició.

   

  Les proves individuals, masculina i femenina, es van disputar en una llarga matinal de diumenge, 1 de maig, amb la sala plena a vessar. Izani Mora (Ateneu 1882) es va proclamar campió en nois, cedint només un joc a semifinals. Pau Vicente del Poblenou va ser segon, seguit d'Eloi Ruiz del Cassà. En noies es va viure una emocionant final entre Abril Vidal (Bàscara) i l'amfitriona Mariona Bueno, decantant-se en el cinquè joc per l'empordanesa. Tercera va ser la cassanenca Anna Puigmolé. Pel que fa a la prova de consolació, el campió fiu Marc Vinuesa del CETT Esparraguera.