Els tirs lliures decideixen

0
    26

19/1/2015.- El Badalonès competeix amb el líder fins l’últim minut, però les tècniques (una a Suñé i dues al tècnic) van fer que el Sagada Família sentenciés des dels tirs lliures.

El primer quart va començar amb domini local, però sota la direcció de Marc Minguella, els dimonis van canviar la dinàmica per ajustar el marcador (15-16).

La igualtat va seguir al segon quart, amb Lorente (10 punts, 10 rebots) i Màlaga (17 punts i 7 rebots) liderant l’atac per contrarestar l’encert exterior visitant fins l’empat a 24 al descans.

Les defenses cada vegada eren més dures gràcies a la permissivitat dels àrbitres.

Una defensa més contundent i els punts de Suñé, amb 3 triples (16 punts), van suposar un parcial de 5 a 14 al tercer quart que posava el Badalonès 9 punts per davant (35-44).

Però l’equip es va precipitar en atac, amb pilotes perdudes que va aprofitar el Sagrada Família per empatar el partit i arribar a un final ajustat.

Les defenses seguien molt dures i als últims minuts només Minguella va anotar un bàsquet en joc, la resta tirs lliures: 6/8 pels locals,1/2 pel Badalonès.

Amb 62-57 i menys de 2 minuts, Màlaga va anotar després de rebre un cop però l’àrbitre va xiular tres segons. Al següent atac, tècnica a Suñé al límit de la possessió i tècnica a l’entrenador, Xavi Grau, per protestar.

El mateix Suñé va posar el 66-60 amb un triple, però a la jugada següent, el Badalonès va reclamar violació en el servei de banda del Sagrada Familia, Xavi Grau va veure la segona tècnica i va ser expulsat.

Els locals van sentenciar des dels tirs lliures fins el 71-60 final, en un partit on el marcador no reflexa la igualtat durant tot el partit amb uns dimonis que a punt van estar de sumar una victòria de prestigi a la pista del líder.

El Badalonès acaba la primera volta novens a la classificació, en una zona mitja amb 7 equips separats per només dues victòries.

Diumenge a les 12.45 visiten un rival directe, empatat a victòries, com l’Escola Pia de Sabadell.

Derbi a Segona Catalana

El Badalonès B va guanyar un derbi molt desigual. El marcador 57-100 evidencia les diferències entre un equip que encara no ha guanyat cap partit i un altre que lluita pel liderat.

Va ser un partit sense sorpreses i els dimonis van poder guanyar sense grans dificultats. El ritme ofensiu del Badalonès B va marcar el partit des del principi. I tot i la permissivitat en defensa, la Cultural només va poder competir al primer quart.

El Badalonès torna a jugar fora, el proper dissabte a les 16h derbi de filials a la pista de l’Ubsa B. S’enfronten segon i tercer, per tant, partit clau a la capçalera del grup.

La Cultural rep la visita dels Lluïsos B, diumenge a les 11.30h.