Hannah: “Jugar a la Penya m’està fent millor”

  0
  JOV-SEV (15).JPG

  20/01/2015 – El menut base verd-i-negre valora el sorteig de la Copa del Rei i exposa les seves perspectives de cara a la segona volta de la lliga.

   

  Va aterrar a Badalona sent un desconegut i no ha tardat a destapar-se com una de les sorpreses més positives de la temporada. Clevin Hannah (9.9 de valoració mitjana) ha aconseguit equiparar el seu rendiment al d’un base amb trajectòria ACB com Demond Mallet (9.8) i s’ha especialitzat a trencar partits.

   

  “Definitivament serà un partit molt difícil. Però si seguim jugant com ho estem fent i competint de la mateixa manera, crec que podrem guanyar. Cada partit és difícil. Per tant, no ens importa contra qui juguem”, declarava Clevin Hannah, parlant del duel de quarts de Copa del Rei contra Herbalife Gran Canaria.

   

  Segons el base de Holly Springs, la Penya no tindrà “més pressió a sobre” durant la segona volta. “Compten amb molts jugadors experimentats i això ens anirà bé”, assegurava Hannah.

   

  El playmaker del FIATC Joventut exposava com la gran temporada del club li està permetent millorar el seu joc. “Jugar a la Penya m’està fent millor jugador. Competir al nivell més alt a Europa és positiu. L’ACB és la segona millor lliga del món i per mi és important haver vingut aquí i jugar bé”, apuntava Hannah.

   

  En aquest sentit, el base de la Penya reconeixia que la d’enguany és una de les temporades on més ha gaudit de la seva professió: el bàsquet. “Aquest és el nivell més alt en el qual he jugat. Tenir l’opció de competir a aquest nivell és bo per mi, però penso que encara ho puc fer millor”, recalcava el jugador verd-i-negre.

   

  En el darrer partit guanyat contra el Baloncesto Sevilla, diversos aficionats van accedir a la pista per felicitar a la plantilla de la Penya després de triomf. Clevin Hannah no va dubtar a fer-se una llarga llista de fotografies amb els més joves. El base qualificava d’excel·lent el tracte amb l’afició.

   

  “M’encanten els aficionats del club. Rebem molt suport per part seva, sobretot dels nens. Aquí tothom estima al FIATC Joventut. És genial”, declarava el jugador de la Penya abans d’encetar la sessió física matinal.