Els To-K-Fusta recuperen el segon lloc de la Lliga de Barcelona

  0
  Termites.jpg

  19/04/2016 – Després de viure l'onzena jornada a Sant Salvador de Guardiola, els Termites Grocs retornen a la tercera posició de la classificació i els To-K-Fusta recuperen el segon lloc.

  Els clubs que formen la 22a Lliga de Barcelona de les  Bitlles Catalanes es van retrobar el passat diumenge a Sant Salvador de Guardiola per celebrar l'onzena jornada, on l'equip dels Termites Vermells de Llefià van guanyar les dues rondes, mentre que els To-K-Fusta només una volta i els Termites Groc cap en les seves respectives partides.

  En aquesta ocasió, els Termites Grocs de Llefià es van enfrontar amb els invictes d'aquesta edició de la lliga, els Colobrers, que no van deixar guanyar cap ronda als llefianencs. A la primera, els Colobrers s'imposaven per 371 punts i 29 bitlles, respecte als 343 punts i 27 bitlles dels Termites. A la segona, 358 punts i 29 bitlles pels Colobrers i 283 punts i 16 bitlles pels llefianencs.

   

  En canvi, els Termites Vermells van obtenir les dues victòries davant els Fusta i Ferro. En el primer partit els llefianencs van assolir 336 punts i 25 bitlles, i la segona, 308 punts i 19 bitlles.

   

  Per la seva part, el club badaloní To-K-Fusta va assolir una victòria a la primera volta amb 351 punts i 27 bitlles, molt allunyats del Siuranenc SN que va obtenir 290 punts i 18 bitlles. A la segona ronda, es van capgirar els resultats amb 313 punts i 23 bitlles a favor del Siuranenc SN i 267 punts i 17 bitlles per als badalonins.

   

  Amb relació a la classificació general, els To-K-Fusta recuperen la segona posició i els Termites Grocs tornen al tercer lloc, deixant invictes als Colobrers una jornada més. Pels que fa els Termites Vermells, que estan de bona ratxa, pugen a la cinquena posició i se situen entre el Siuranenc d'Horta C i Fusta i Ferro.