Els valents del Bétulo conquisten la mar per obrir l’any

  0
  38
  IMG_9870.JPG

  02/01/2017 – El club gaudeix del primer bany del 2017 a la platja de Badalona i amb un aperitiu com a colofó.

   

  En qualsevol entitat, els petits detalls són els que creen comunitat. Al Club Nàutic Bétulo ho tenen clar i és per això que des de la junta es va decidir celebrar un acte social especial per donar la benvinguda al 2017.

   

  Per segon any consecutiu, el club va convidar tots els seus socis a obrir l’any nou amb una ‘trobada’ poc habitual. Amb la missió de donar el millor tret de sortida possible al nou any i al mes de gener, el Bétulo convocaria la seva massa social al primer bany de l’any.

   

  Aquesta iniciativa ja es va celebrar el 2016 a la platja de Badalona, però enguany s’han superat els registres. El Club Nàutic Bétulo va aplegar el passat diumenge a més de 50 banyistes davant les seves instal·lacions, un 25% més que l’any passat. 

   

  Tots els participants van poder gaudir d’un primer bany molt refrescant, ja que l’aigua estava a 15 graus de temperatura. Els socis i la resta d’assistents (és un acte obert a tothom) formarien una enorme fila de banyistes i, després d’un compte enrere, entrarien al mar plegats.

   

  La climatologia va acompanyar i va permetre poder gaudir amb garanties de l’aperitiu ofert pel club com a cloenda de la trobada. A més, el Restaurant Autentik va premiar els assistents amb una ració de caldo calent. El Bétulo comença el 2017 fent pinya.