Els vehicles podran circular per el nou tram del lateral a partir d’aquest divendres

  1

  Finalment, i després d’anys de retard en la seva construcció, el primer tram del nou lateral de l’autopista C-31 ja estarà disponible a partir de demà, divendres.

  El tram se situa entre l’avinguda del President Lluís Companys i el carrer de Coll i Pujol i el seu objectiu és connectar els barris de la Morera, Bufalà i Sant Crist amb la resta de Badalona.

  Es va preveure que el tram estaria obert el dimecres dia 12 de juny, però, ha estat precisament aquest dia quan el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha lliurat l’obra a l’Ajuntament de Badalona.

  Ara, l’Ajuntament, es troba enllestint els darrers treballs com la plantació d’arbres, la instal·lació de nous fanals i la semaforització.

  1 COMENTARI

  1. Els que hem seguit les obres sabem que els arbres ja es van plantar a primers d’any… L’Ajuntament que es cuidi de fer el manteniment i aprofitament del tram a partir d’ara… I si pot ser millori el nyap que representa la connexió de Marti Pujol amb Independència/Dr. Robert : un cop creuat el pont de l’autopista era millor fer una ‘rotonda’ per facilitar totes les direccions. El tram que puja cap a Bufalà es estret i massa retorçat per tenir dos carrils (algun cotxe toparà amb algun l’autobús o camió!!!)… anar cap a Coll i Pujol sembla previst però inconvenient…
   Però, per fi tenim el lateral que s’havia d’haver fet quan l’autopista… FA 50 ANYS!!!!…

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí