Robert Simón seguirà a casa seva una temporada més

  0
  Foto: Eloy Molina.

  El CF Badalona ha fet oficial, aquest dijous, el que era un secret a veus: la renovació de Robert Simón. El jugador de la pedrera escapulada havia manifestat repetidament el seu desig de continuar en el club del seu cor i l’entitat no amagava la voluntat de retenir-lo. L’acord ha estat, doncs, inevitable. Simón ha completat una temporada molt bona, disputant 35 dels 39 partits oficials que ha jugat el Bada, 31 d’ells com a titular, i signant quatre gols. Ha estat indiscutible per a Ramon Calderé i per a Juanjo Garcia, que s’han desfet en elogis quan han tingut l’oportunitat de parlar d’ell.

  La renovació de Robert, però, va quedar decidida ja el passat 3 de març, quan va jugar el seu partit número 25 de la temporada, al Camp d’Esports de Lleida. I és que el contracte que va signar l’any passat especificava que quedava automàticament renovat per una temporada més en el cas que jugués aquest nombre de partits. L’habitual dorsal 7 escapulat allarga, doncs, el seu compromís contractual amb el Badalona fins al 30 de juny de 2020.


  Una estona després que es confirmés la notícia, aquest diari ha tingut l’oportunitat de parlar amb Robert Simón. Aquesta és la conversa:

  – L’enhorabona…
  – Estic molt content, seguir a casa és el que volia. Tinc moltes ganes de començar la temporada.

  Sap guardar un secret, perquè estava renovat des que, el mes de març, va jugar el partit número 25 de la temporada.
  – Sabia que hi havia aquesta clàusula, però ni el club ni jo volíem fer-ho públic per una qüestió d’estructura de club. M’ha costat guardar el secret, però l’important és que estic renovat.

  – Ha tingut ofertes d’altres equips.
  – Algun club ha mostrat interès, però no els he escoltat perquè la meva voluntat era continuar i tenia molt clar que així seria, per la clàusula.

  – La clàusula també contemplava una millora contractual.
  – Si, el club m’ha valorat i ho agraeixo.

  – Deu estar expectant per saber quins són els seus companys i el
  nou cos tècnic.
  – De moment som pocs, però el club està treballant per fer un bon grup. Hem d’estar tranquils.

  – L’ambient al vestidor ha estat molt bo en les últimes temporades. Pel fet de ser de la casa i pel temps que porta en el primer equip, se sent un dels responsables que continuï sent així?
  – Si, ja fa uns quants anys que estic aquí i em ve de gust assumir aquest rol d’inculcar a la gent que vingui el que és el Badalona. Tinc ganes de fer-ho.

  – El més normal seria que la temporada que ve fos un dels quatre capitans…
  – Em faria moltíssima il·lusió.

  – Amb 25 anys ha jugat 119 partits amb la samarreta del Badalona. Li agradaria superar David Prats que, amb 217, és qui més n’ha jugat en tota la història?
  – Seria molt maco. No m’obsessiona, però seria molt bonic superar algú tan important com el David Prats.

  – Un altre dels reptes que té és el de fer uns quants gols més per temporada. El seu rècord són vuit, quan tenia 19 anys, la temporada 2012/13.
  – Potser vaig fer més gols, però ara sóc molt més bon futbolista, més madur. La sort, de vegades, arriba quan menys ho esperes.

  – Doncs que en tingui molta, perquè se la mereix.
  – Gràcies, igualment.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí