Els veïns de la Mora s’oposen a l’obertura d’un segon club de cànnabis al mateix carrer

  0
  41
  mora maria.jpg

  29/12/2017 – Han reunit centenars de firmes per demanar a l'Ajuntament que no concedeixi el permís.

  El barri de la Mora no brilla presicament per la seva activitat comercial i econòmica. Una zona tranquil·la i amb pocs locals que sovint es queixa de la manca de recursos i d'atencions per part de les administracions, i que fa soroll si cal. Aquests dies, els veïns han manifestat que s'oposen frontalment a l'obertura d'un nou negoci: un club de fumadors. I és que, per ser més concrets, es tractaria del segon local similar al barri. De fet, al mateix carrer, a pocs metres d'un parc infantil.

   

  El veïnat conviu des de fa temps amb un associació de cànnabis que ha aconseguit estabilitzar la bona relació amb el seu entorn. Diverses fonts dels blocs propers apunten que es porten “molt bé”, que sempre estan en contacte amb els veïns i que eviten frontalment qualsevol tipus de problema. “Si no et diuen què es fa al local, ni ho sabries”, coincideixen algunes veïnes.

   

  No obstant, la Mora tem que el segon local que pugui arribar no estigui predisposat a les mateixes condiciones de consideració i discreció, i s'oposen frontalment a l'obertura d'un segon espai similar. La nova associación estaria ubicada a pocs metres de la qua ja existeix, en un local que abans ocupava una entitat bancària. Tots dos a pocs metres d'un parc infantil, al passatge del Mar d'Alborán.

   

  “Hem parlat amb l'Ajuntament i amb el govern i ja els i hem dit que no permetrem que obri”, afirmen portaveus de l'entitat veïnal, qui expliquen que han entregat 300 firmes contra l'arribada d'aquest segon club. “Si això tira endavant ens mobilitzarem, no permetrem que això sigui el barri del cànnabis”.

   

  Aquesta problemàtica s'ha donat a altres barris de Badalona els darrers anys. La ciutat no disposa encara d'un reglament concret per regular l'obertura d'aquesta mena d'associacions, a diferència d'altres municipis de l'entorn que sí han anat establint mesures al respecte.