Els veïns de Sant Crist, descontents amb les escales mecàniques del carrer de Fortuny

  1
  42

  El carrer de Fortuny, situat al barri de Sant Crist, té un gran desnivell que dificulta especialment la pujada d’aquelles persones amb mobilitat reduïda o d’edat avançada. Per aquest motiu, a finals de 2019 van començar les obres de les escales mecàniques per evitar pujar a peu aquest desnivell.

  El Francisco Melgarejo, membre de l’Associació de Veïns Sant Crist Can Cabanyes expressa el malestar dels veïns amb els terminis d’aquesta construcció: “Les obres van amb retard entre altres coses perquè els tècnics no van adonar-se que feia falta un mur de contenció que han tardat 8 o 9 mesos en construir”. El barri té grans rampes i pujades, i aquestes escales permeten escurçar el camí i no haver de fer més metres a través d’una rampa per arribar al mateix punt. “La gent ja està cansada perquè han de donar la volta i els accessos no són fàcils. Volem saber quan les acabaran, per aquí passa gent gran”, afirma Melgarejo. Un altre dels motius pels quals els veïns no estan contents amb la gestió de les obres és que les escales mecàniques seran només d’una direcció. “Les escales són únicament de pujada. El motiu que ens han donat és que el pressupost no donava per més. També ens han dit que potser més endavant es podrien fer de baixada, però ara és el moment de fer-ho perquè estan d’obres. En un futur serà més car i més complicat”, explica Melgarejo. El mateix Francisco, que ha estat president de l’associació de veïns durant molts anys, creu que les obres es podrien haver gestionat millor. “A vegades es planifiquen les coses amb el cap assegut a la cadira i no s’apropen aquí per veure-ho”, conclou. D’altra banda, les rampes mecàniques del carrer Cuba, situades al mateix barri, tornen a estar parades. Els veïns es queixen d’aquesta instal·lació des de 2017 i van estar parades durant gairebé tres anys.

  1 COMENTARI

  1. Realmente Santo Cristo es el barrio olvidado por todos los alcaldes de Badalona. Por ejemplo la calle Casas i amigò yo vivo desde el año 1996 y ya estaba mal su asfalto y la acera es inútil, una persona con un cochecito de un bebé no puede ir porque los poste de la luz impide pasar, y desde entonces no se a asfaltado la calle, tan solo parches por obras y sin embargo la avenida puigfred se asfalta cada dos años y aveces sin necesidad de asfalto. Pero por la avenida pasa mucha gente y por Casas i amigo, solo los vecinos y es una calle que la mayoría son casas y no interesa los pocos votos que van a obtener. Pero de cobrar el IBI no se olvidan

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí