Els veterans del CTT Badalona s’emporten cinc medalles del campionat de Catalunya

0
    35

El passat cap de setmana, es va celebrar a les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella el XXXè Campionat de Catalunya de Veterans en les modalitats de dobles i individuals. El CTT Badalona va estar representat pels jugadors Anton Maria Llucià, Josep Maria Nolis i Lluís Farrés a la categoria de veterans +60 i Joan Redón, Francesc Carrión, Antoni Boada, Josep Lluís García i Ramon Pons a la categoria de veterans +65. A la categoria de dobles, les parelles van estar formades per Farrés-García, Redón-Nolis, Carrión-Boada  i Llucià-Pons. Els jugadors del CTT Badalona a la categoria individuals +60, els jugadors Llucià i Farrés, varen ser eliminats al no passar al quadre final ja que varen quedar 4rt de grup i 3r, respectivament (es classificaven els 2 primers). El jugador Nolis, va arribar a semifinals, sent eliminat el jugador local Jaume Puig. A la categoria individual +65, els jugadors, Boada i García no varen passar de grup al quedar  3r i 4rt respectivament. El Carrión va quedar 2n de grup, però va tenir la mala sort que a vuitens es va trobar al Redón que el va eliminar. Per altra part els jugadores Redón i Pons, varen arribar a semifinals, aconseguint un doble podi pel club de Badalona. A dobles, la parella Llucià-Pons eliminada a vuitens,la García-Farrés eliminada a vuitens per la parella finalista Palau-Lara, la parella Boada-Carrión eliminada a 8ens per Redón-Nolis. Menció a part, es mereix la parella formada per Redón-Nolis, ja que a les diverses eliminatòries, varen eliminar als diferents favorits a la victòria, trobant-se a la final, a dos jugadors que tant a la categoria d’individuals com a dobles, han quedat diverses vegades campions d’Espanya.