La jove cantant flamenca Maria Carrasco presenta al Zorrilla el seu darrer treball

  0
  mariacarrasco.jpg

  28/02/2013 – La promesa gaditana, als seus 17 anys, acumula ja quatre àlbums gravats; divendres, a partir de les 21h, al Teatre Zorrilla.

  El talent musical acostuma a deixar de tant en tant joies prematures que comencen a brillar amb llum pròpia molt aviat. És el cas de la cantant flamenca Maria Carrasco, que va signar els seus dos primer treballs discofràfics el 2006 i el 2007, a l’edat d’11 anys, després de saltar a la fama a través de la cadena andalusa Canal Sur.

   

  La jove artista gaditana visita aquest cap de setmana Badalona per presentar el seu darrer disc, Pequeño deseo, el més madur i flamenc dels quatre que ja acumula als seus 17 anys. Un àlbum conformat per un total de 13 cançons que consoliden com una ferma i autèntica realitat el potencial de la nena que fa no molt començava a enlluernar el món flamenc.

   

  Serà a partir de les 21 hores de divendres quan Maria Carrasco comenci a alliberar tots els estils flamencs que coneix per cridar ben alt que ha aconseguit complir el seu Pequeño deseo.