Empat de l’Unificació Badalona Sud a domicili

0
    31

27/11/2012 – Només un dels dos equips badalonins de Tercera Catalana va jugar aquesta jornada. L'Unificació va empatar a tres contra el Chacarita. El duel del Bufalà es va suspendre

El partit que havia de jugar el Bufalà al camp de l'Atlàntic Barceloneta, dissabte a la tarda, es va suspendre per causes desconegudes. Era el partit corresponent a la dotzena jornada del grup quart de Tercera Catalana. Previsiblement, el duel s'haurà de disputar properament. Qui sí va jugar va ser l'Unificació Badalona Sud al camp del Chacarita. Era un duel per mirar de sortir de la zona baixa de la classificació. I ambdós conjunts, conscients de la importància del partit, van lluitar fins al final pels tres punts. Finalment, el partit va acabar 3-3. Flores primer i Prados més tard van avançar als badalonins. Però els locals van donar la volta al marcador. Quan només quedaven cinc minuts pel final del matx, Flores va tornar a aparèixer per donar un punt a l'Unificació.

Malgrat no haver jugat, el Bufalà manté encara el primer lloc del seu grup amb 31 punts. El Cirera, segon, s'ha apropat una mica i ara en té 29. L'empat va servir de ben poc a l'Unificació Badalona Sud, que continua tancant la classificació del grup onze de Tercera Catalana. Amb només sis punts acumulats en dotze partits, la salvació la té a una distància de dues victòries. Diumenge l'equip rebrà al setè classificat, el Cerdanyola del Vallès. El Bufalà reprendrà la competició a casa contra el Poble Nou, l'actual tercer classificat del seu grup.

ALINEACIONS

Unificació Badalona Sud: Ferrera; Florez (Segura [Zurita]), Cortés, Marín, Prados, Yebenes, Flores, Espada, Sillach, Vadillo (López), Amaya