Empat del Bufalà i derrota de l’Unificació

0
    31

09/04/2013 – A Tercera Catalana, el Bufalà va empatar 1-1 a casa contra el Liverpool i l'Unificació Badalona Sud va caure per un clar 4-1 contra l'UD Catalana

En dues jornades, el Bufalà s'ha complicat de manera pràcticament definitiva la primera posició del grup quart de Tercera Catalana. Els badalonins van estar molt a prop d'encadenar la seva segona derrota consecutiva contra el Liverpool, un conjunt teòricament inferior de la part central de la classificació. Els visitants van posar-se 0-1 al minut 70. No va ser fins al 90' que Santos va aconseguir la diana de la igualada pel Bufalà. L'equip és segon a quatre punts del Cirera i amb set punts de marge sobre el Poble Nou, el tercer. Aquest cap de setmana toca un complicat desplaçament al camp del Pineda de Mar, sisè de la categoria.

L'Unificació Badalona Sud va caure clarament contra l'UD Catalana per seguir-se complicant una mica més la permanència. El rival badaloní, segon classificat del grup onze, va vèncer per un ampli 4-1. L'Unificació va començar molt bé el partit, avançant-se en el minut 18 gràcies a un gol de Cristian Espada. Però en només dos minuts, entre el 42 i el 44, els locals van donar la volta al marcador. Ja en la segona meitat, la Catalana va arrodonir el seu triomf. Pràcticament tota opció d'apujar-se a la plaça de promoció de descens passen pel partit que aquest cap de setmana disputa el conjunt badaloní contra l'Esquerra de l'Eixample, l'equip que el precedeix amb tres punts més i que és qui es situa ara mateix en aquesta posició.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Cascales (Rubio), Peralta, Cano (Muñoz), Blanc, Teruel, Peña (Martínez), Santos, García, Ingerto, Ramón

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Florez, Flores (Miguel), Cortés (Zurita), Oussama (Zapata), López, Espada, Salazar (Sillah), Martínez, Sáez, García