Triomf de l’Unificación Llefià i empat del Lloreda

0
    30

09/04/2013 – L'Unificación Llefià va suar per superar al Premià per 2-1. El Lloreda va empatar a última hora a casa contra el penúltim

L'Unificación Llefià vol seguir aspirant al liderat del grup dos de Segona Catalana. Gràcies a la victòria contra el Premià, l'equip s'ha posat a un punt del Canyelles, qui va empatar. Els de Llefià no ho van tenir fàcil davant el Premià. Malgrat avançar-se 2-0 amb gols d'Abad i Marco, els visitants van escurçar diferències just abans del descans i van complicar el triomf badaloní. Aquest cap de setmana l'equip de Jordi Souto visita l'onzè, l'Escola de Futbol Mataró.

Per la seva banda, el Lloreda va patir un inesperat empat contra l'Escola Andalusia, penúltim de la categoria. Els visitants van posar-se 0-1 en la primera part. El Lloreda no tenia el dia cara a porteria, i no va ser fins al 89' que Barbancho va poder igualar el partit pels badalonins. Els de Víctor Álvarez mantenen la cinquena posició amb 42 punts. El San Juan de Montcada, vuitè, serà el seu proper rival.

ALINEACIONS

Unificación Llefià: León; Santana (Azañón), Oliver, Rodríguez, Abad (López), García, Parra, Valverde (Ramos), Domínguez (Benítez), Machado, Marco (Mejía)

CF Lloreda: González; Castro, Lombardo, Montilla, Coll, Vilches (Campoy), Picas (Expósito), Capilla, Pérez, Barbancho, Sequera (Reinoso)