Empat del Juvenil contra el San Francisco

0
    32

10/09/2012 – El Badalona va tenir a només deu minuts de distància el segon triomf del curs. Però el rival balear va fer l'empat en el tram final

El Juvenil del Badalona arribava a Son Fuster animat per haver encetat la temporada amb una important victòria. El segon rival del curs, el San Francisco, no era a priori un equip a témer. Per tant, la possibilitat d'encadenar una segona victòria consecutiva era del tot real. El partit va ser d'empat clar, amb similars ocasions per ambdós equips i amb repartiment del domini del partit i, per tant, també de mèrits. Però el Badalona va tenir molt a prop un triomf que hauria estat massa premi, però que en qualsevol cas hauria estat molt important. Després d'uns primers minuts de domini visitant, el conjunt balear va fer-se amb la pilota. Quan millor semblava que estava el San Francisco, Cugat, al minut 35, va posar el sorprenent 0-1 en el marcador.

En la segona meitat el Badalona va voler defensar el gol aconseguit, va cedir la pilota i es va acomodar darrere, procurant que el San Francisco no arribés amb facilitat a la porteria escapulada. Però els balears van acabar trobant el camí del gol. Molt al final del partit, quan començaven a desesperar-se una mica, però a temps. Un xut llunyà de Fernández al 80' va posar el definitiu 1-1 en el marcador. Aquest empat situa el Juvenil del Badalona en la quarta posició del tercer grup de la Divisió d'Honor Juvenil, a dos punts dels líders, el Barça i el Menorca.