La primera jornada dels equips badalonins a Catalana

  0
  54
  IMG_0120-copia.jpg

  11/09/2012 – A Segona Catalana, debut amb victòria de l'Unificación Llefià i derrota del Lloreda. A Tercera Catalana, triomf del Bufalà i derrota per la mínima de l'Unificació Badalona Sud

  El cap de setmana passat va iniciar-se la competició al futbol més modest, a les tres principals categories de Catalana. La Quarta Catalana -que compta amb un bon grapat d'equips badalonins- començarà el cap de setmana del 22 i el 23 de setembre.

   

  La ciutat no té cap representant a Primera Catalana, avantsala de la Tercera Divisió estatal. En canvi, sí que té dos representants a Segona Catalana. Ambdós formen part del grup segon. En el debut, sort dispar per a ells. L'Unificación Llefià va engegar la temporada amb una gran victòria contra l'Equipo Ja. Francisco José Ramos va ser el gran protagonista del partit per part badalonina, aconseguint tres dels quatre gols del seu equip. El triomf per 4-0 deixa a l'Unificación en primera posició del grup. Per contra, el CF Lloreda va caure derrotat per la mínima (1-0) al camp del Turó de la Peira. 

   

  A Tercera Catalana també hi ha dos equips badalonins. En aquest cas, però, estan enquadrats en grups diferents. El CF Bufalà, en el grup 4, va iniciar la temporada amb una gran victòria al camp del Cabrera per 1-3. Rafael Muñoz, Cristian Rodríguez i Albert Peralta van fer els gols del Bufalà. L'Unificació Badalona Sud, que forma part del grup 11, va caure a casa contra el CP Sarrià per 0-1.