Empat del juvenil en l’estrena a la lliga

0
    23

08/09/2014 – El juvenil del Badalona va arrencar la lliga amb un empat al camp del Nàstic (1-1). Un bon resultat per començar un nou projecte, amb un equip molt renovat.

08/09/2014 – El juvenil del CF Badalona va jugar també al camp del Nàstic, com el primer equip, i també va treure un punt (1-1). Amb una plantilla molt renovada (només es mantenen quatre jugadors del curs passat) el rendiment dels escapulats encara és una incògnita, però les sensacions que va deixar l’equip en l'estrena del campionat, especialment en la segona meitat, van ser força positives.

Va ser un partit de dues cares. En el primer temps va ser el Nàstic el que va manar i el que va disposar de més ocasions, i fruit d’una indecisió defensiva va arribar un servei de banda que va acabar amb l’1-0 dels grana (34’). El Badalona va tenir també una ocasió claríssima en aquests 45 minuts, però en global el Nàstic va ser molt millor i va perdonar el triomf, ja que després del gol va poder sentenciar. “No ens van matar de miracle”, admet el tècnic Javi Cuesta, conscient que en el tram final del primer temps el Badalona ho va passar malament.

El pas pels vestidors, però, va capgirar absolutament el panorama. El Badalona es va refer i va fer-se l’amo del partit, aconseguint l’empat mitjançant Ferri al minut 70 i generant més ocasions per fer l'1-2. “Fins i tot vam poder guanyar, però l’empat és just. Hi va haver una part per a cada equip`”, resumeix Javi Cuesta, que sobretot es queda amb la capacitat de reacció de l’equip i “les bones sensacions”  després del descans, que deixen un bon regust. El juvenil escapulat debutarà aquest dissabte vinent a casa, a Pomar, contra la Damm (16.30 h), en un inici de curs on el calendari fa molta pujada (després venen l'Espanyol, el Lleida i el Barça, el campió les dues últimes temporades).