Empat pobre per sumar els primers punts a casa (4 a 4)

0
    27
    futsal iris.JPG

13/11/2013
    Carlos i Santy van marcar pels badalonins, que van tornar a desconnectar-se en defensa

Un altre cap de setmana, el Futsal Iris es presentava al Pavelló de Casagemes amb la consigna de començar a puntuar a casa.
    El rival era el CFS Mallorca que navega per la part baixa de la classificació. Els verds comptaven amb varies baixes, i per això el tècnic Carles Ventura tornava a convocar a Sergio, jugador del Sènior B, per completar la plantilla.

A l’inici del partit, el Futsal Iris va sortir amb una gran intensitat defensiva i una pressió que li permetia recuperar moltes pilotes en camp contrari.
    En una d’aquestes ocasions, Carlos en el minut 7 inauguraria el marcador pels locals.

Però, el CFS Mallorca que també havia viatjat a Badalona per fer-se amb el partit, va pujar la línea defensiva, i aprofitant una clamorosa errada dels de Casagemes, els barcelonins igualaven el marcador en el minut 9.De nou, una errada defensiva li costava al Futsal Iris un gol.

L’empat va servir als verds per tornar a posar solució tàctica a la pressió que realitzava el CFS Mallorca, aconseguint així nombroses ocasions de gol que no s’acabaven de finalitzar fins el minut 12, quan Santy va tornar a posar els locals pel davant. El marcador no es mouria en el primer temps.

S’havia vist la intensitat amb la que jugava el Futsal Iris, però també havien tornat a cometre els errors que condemnen aquest equip a encaixar gols.

A la segona part, el Futsal Iris va sortir passiu, desconcentrat, res a veure amb l’equip organitzat de la primera part. Sense que els jugadors connectessim per fer jugades combinades, els visitants van aprofitar la situació per remuntar el partit fins el 2-3, en el 27’ i el 29’.
    Els rivals que havien passat a fer un joc directe per agafar l’esquena dels locals i el Futsal Iris ho va pagar car.

Per reaccionar, el conjunt de Badalona començà a jugar amb porter-jugador. Amb el CFS tancat al seu camp, els verds tornaven a dominar al partit, malgrat tenir el marcador advers, i amb paciència cada cop anaven amenaçant més la porteria rival. Finalment després d’una llarga jugada, s’aconseguiria l’empat a 3 a través, de nou, de Santy.

A falta de 2 minuts, una altre jugada amb porter-jugador permetia capgirar el marcador cap el 4-3 gràcies a Carlos. Semblava que la victòria ja estaca assegurada, però a falta de 40 segons, els barcelonins van marcar el que seria el gol de l’empat definitiu.

És un empat pobre, l’equip havia fet la meitat dels mèrits per guanyar, però l’altre meitat per perdre’ls. Continuen els problemes per trobar la continuïtat en el joc d’un equip que és capaç de fer el millor i el pitjor.

Diumenge 17 a les 12:40 al Pavelló Municipal Germans Maragall de Malgrat de Mar, el Futsal Iris s’enfrontarà al Inter Esportiu Malgrat, actual cuer de la lliga.