Empat sense gols per seguir preocupats

  0
  48
  info1.jpg

  07/02/2013 – El Badalona no va poder superar a un Oriola molt defensiu que va aconseguit el que buscava: puntuar. Tots els nous fitxatges escapulats van tenir minuts ahir

  Un partit que estava destinat a fer disminuir la inquietud va acabar fent-la augmentar una mica més. Si a principi de temporada el Badalona es creixia davant l'adversitat, traient forces d'on no semblava haver-les per acabar tirant endavant situacions d'extrema dificultat, l'equip sembla que ara reacciona a aquestes situacions desfavorables de manera antagònica. Amb més temor que convicció. Amb una apatia irreal, fruit de la concatenació de resultats negatius i actuacions deficients. 

   

  Contra l'Oriola els de Càmara se sabien obligats a vèncer per disminuir la influència del calendari. Perquè l'equip no va jugar el cap de setmana passat ni ho farà aquest i dos partits menys jugats, a aquestes alçades, poden separar perfectament la calma de la zona mitja de l'angúnia de les places de descens. Però conscients de la importància del compromís, el Badalona va veure's superat i no va saber jugar a un rival molt més conscient de quines era les tasques que havia de dur a terme per treure quelcom de positiu.

   

  El nerviosisme va fer-se especialment patent en una primera part irrellevant. En tres quarts d'hora un xut molt llunyà de Gabri, que va sortir molt desviat, va ser l'únic avís del Badalona. D'entrada, Càmara ja va col·locar a un dels nous fitxatges de titular: Jerson Bosch. L'ex del Lleida sembla que ha convençut en molt poc temps al cos tècnic i va guanyar ahir la partida al fins ara habitual Gallardo.

   

  La segona part va tenir una mica més de nervi. No era massa difícil, venint de 45 minuts previs d'extrema intrascendència. Van entrar els tres fitxatges restants i l'equip va notar una empenta renovada, una il·lusió nova, més voluntariositat i fins i tot més encert. Abraham va ser el primer en entrar i va ser protagonista de la majoria d'accions de perill escapulades. Una centrada seva va suposar una rematada de Bueno, que va acabar sent la millor ocasió del partit. Quintillà també va oferir minuts de bon joc. La creu va ser Yagüe, qui va veure dues grogues poc després d'haver sortit al terreny de joc per dues accions força rigoroses.

   

  L'empat serveix al Badalona per mantenir-se en quinzena posició. Però depenent del que facin equips com el Constància o el propi Oriola aquest cap de setmana, els d'Albert Càmara podrien quedar dilluns a només un partit de les places de descens. 

   

  FITXA TÈCNICA

  CF Badalona: Marcos; Ferrón, Pelegrí, Jerson Bosch, Bermudo; Xavi Muñoz, Borja Abenia, Joaquin (Quintillà 60'); Gabri, Robert (Abraham 53'), Bueno (Yagüe 77')

  Oriola: Queco; Ochoa, Fleki, Carrión, Arkaiz (Garrido 75'), Pereira (Amado 65'), Raul, Fali, Gonzalo, Pelusa (Cortés 80'), Alcolea

  Àrbitre: Adrián Lixandru (col·legi aragonès). Grogues: Xavi Muñoz (Badalona); Carrión, Arakaiz, Alcolea, Gonzalo (Oriola). Doble groga: Yagüe (Badalona)