Empats de l’Unificación Llefià i el Lloreda

0
    32

20/05/2013 – L'Unificación Llefià assegura pràcticament la segona plaça mentre el Lloreda haurà de seguir lluitant per allunyar-se del descens a Tercera

La Molletense va posar-li difícil les coses a una Unificación Llefià que veient que la primera posició està pràcticament adjudicada, mira d'afanyar-se ara per aferrar-se a la segona. Els de Jordi Souto van haver de remontar un gol inicial dels vallesans. En la segona meitat, Isaac Abad va fer l'1-1 amb que acabaria el partit. A falta de dues jornades, els de Llefià s'assegurarien aquesta setmana la segona posició puntuant. L'equip visita a la Guineueta, el desè classificat.

El Lloreda també va empatar. Va ser a casa contra l'Equipo Ja. El rival va avançar-se en la primera meitat i els badalonins van empatar en el primer minut de la segona part, gràcies a un gol d'Ouaddi. Però l'empat no serveix als de Víctor Álvarez per agafar massa distància amb el descens. De fet, només estan un punt per sobre del Singuerlín, qui ocupa la plaça de promoció, i dos per damunt del descens directe. El Tiana, que és setzè amb dos punts menys que els badalonins, serà el proper rival del Lloreda.

ALINEACIONS

Unificación Llefià: León; Oliver, Pérez, Rodríguez, Abad, García, Azañón, Ramos, Parra, Machado, Monterde // També van jugar: Santana, Mejía, Valverde, López

CF Lloreda: Valenzuela; Robledo, López, Castro, Víctor, Coll, Sequera, Capilla, Expósito, Reinoso, Lombardo // També van jugar: Ouaddi, Campoy, Picas