Sòlida victòria del Seagull davant el FC Barcelona B a l’Estadi (2-0)

0
    44
    Alberto Estébanez

El Zaragoza CFF no va voler posposar fins a la darrera jornada la seva festa del títol de Lliga i celebrar-ho davant la seva afició. L’equip de la capital d’Aragó va deixar el Seagull sense opcions de promoció d’ascens a Primera Divisió i, de retruc, alçar la seva primera consecució a Segona Divisió. Les ‘gavines’ van fer els deures a l’Estadi davant el FC Barcelona B (2-0) però, dues hores més tard, el conjunt aragonés va golejar l’Europa al Nou Sardenya (0-5) i assegurar-se la primera posició a falta d’una jornada per la conclusió de la Lliga Regular.

En el darrer partit a l’Estadi, el Seagull va executar un treball intens i continuat per imposar-se de nou al Barça B, trencant la bona dinàmica de les blaugrana de sis partits sense veure la derrota.

El conjunt de Jordi Ferrón va recuperar el somriure després de l’ensopegada davant les líders amb dos gols d’Irina. ‘Les gavines’ es van avançar al marcador al quart d’hora de partit i van arribar al descans amb l’avantatge en el resultat, malgrat que les culers tampoc van posar les badalonines en situacions fàcils.

“Vam fer un bon partit, com la jornada anterior, davant d’un rival en dinàmica ascendent i que ens va posar les coses complicades”, va relatar Ferrón, destacant molt positivament la feina de l’equip.

“Hi va haver molta solidaritat i claredat quan teníem la pilota. La feina va estar excepcional, tant de les jugadores de dalt com de la portera. Crec que és un privilegi poder veure partits així, estic molt content, orgullós i satisfet», va afegir l’entrenador.

En el segon temps, l’enfrontament va seguir amb la mateixa dinàmica, fins que la segona diana d’Irina va donar més tranquil·litat a les locals, però sense deixar que el Barça tingués massa opcions per aconseguir un empat.

Aquest diumenge al camp del Collerense, el Seagull tancarà la temporada i començarà a preparar la Copa Catalunya.