En Comú Podem demana al govern la reobertura del Centre Cívic La Colina

  0

  Badalona en Comú Podem demana a través al govern del PP la necessitat de reobrir el Centre Cívic i l’oficina de districte ubicada al mateix centre.

  A través d’una nota de premsa ha comunicat que el Centre cívic La Colina roman tancat des de l’inici de la pandèmia i no ha tornat a obrir, trobant-se el dia d’avui en unes condiciones deplorables. El centre cívic a més de donar allotjament a una desena d’entitats, funcionava com a oficina de districte, donant servei d’aquesta manera a tota la població d’aquest barri i veient-se ara obligats a desplaçar-se en el Centre Cívic de Can Cabanyes per a la realització de tràmits habituals. Desplaçaments que suposen un esforç addicional per a la població major resident en la zona.

  A més, cal destacar l’estat deplorable en el qual es troben les instal·lacions del centre, la qual cosa disposa de diverses zones exteriors que no han estat netejades durant tot l’any que porta tancat. Els coloms han niat en aquestes instal·lacions causant una situació insalubre a la part descoberta de l’edifici.

  Les entitats insisteixen en una reivindicació històrica a la zona com és l’ampliació del recorregut de la línia d’autobús B15 que avui dia no passa, cosa que afecta una gran part dels veïns que tenen problemes per arribar a ell.

  La Portaveu del Grup Municipal, Rosa Trenado ha destacat la necessitat urgent d’obrir el Centre Cívic i l’oficina de districte per a poder donar servei a la ciutadania que fins ara està obligada a desplaçar-se per a la realització de qualsevol tràmit ordinari.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí