En la direcció correcta

  0
  1516_UNI-CJB (20).jpg

  03/04/2016 – Diversos components de la plantilla del FIATC Joventut valoren l’actuació oferta per l’equip a la pista d’Unicaja (70-59).

   

  En declaracions a RCB, alguns dels integrants de la plantilla de la Penya exposarien la seva visió dels fets succeïts sobre el parquet del Martín Carpena. El FIATC Joventut patiria una nova derrota després de competir a bon nivell durant 35 minuts. El desencert, clau del resultat final.

   

  Llovet: “L’equip ha tingut molta intensitat. Les pèrdues i alguns errors en el rebot han impedit que marxéssim al descans amb menys avantatge. Unicaja ha pressionat molt a la represa i ens ha costat molt anotar, tot i mantenir una bona defensa. Hem donat la cara i s’ha vist un canvi d’actitud molt gran en relació a la setmana passada”.

   

  Ventura: “Penso que s’ha fet una bona feina. Insuficient per guanyar, perquè en atac no hem estat bé, però la feina i el treball és correcte. Després del desastre del dia del Manresa, avui s’ha vist a una Penya diferent”.

   

  Sàbat: “Veníem avisats de la pressió que exerciria Unicaja. Ha estat un partit de molt ritme i ens ha penalitzat el fet de no poder anotar massa en els dos últims quarts. En general s’ha fet una bona feina”.

   

  Miralles: “Si les coses no surten com es vol, com a mínim ens hem d’obligar a sortir a pista a competir al màxim. Inclús hem de jugar més amb el cor que no pas amb el cap. Tant de bo mantinguem aquesta mateixa actitud en els pròxims vuit partits. Sumaríem més victòries de les que pensem”.

   

  Abalde: “La imatge de l’equip ha estat molt diferent. Penso que no ens ha ajudat el fet de no estar encertats en el triple. Som un bloc que tira molt de tres i contra un rival d’Eurolliga que va cap amunt com l’Unicaja és evident que necessites punts. Si oferim aquest nivell en els pròxims partits, acabarem bé la temporada”.