Maldonado: “Hem passat de ser un equip molt competitiu a quedar-nos sense referències”

  0
  1516_UNI-CJB (19).jpg

  03/04/2016 – El tècnic del FIATC Joventut posaria bona nota al treball defensiu efectuat per l’equip, tot lamentant les poques idees en atac.

   

  “Hem jugat bé durant la primera part. En la segona hem estat ficats dins del partit, però sense anotar. No ens hem tornat bojos malgrat tots els errors comesos. A nivell ofensiu és difícil fallar més tirs”, declarava Salva Maldonado a RCB, just després de confirmar la derrota del FIATC Joventut al Martín Carpena (70-59).

   

  El tècnic verd-i-negre no tindria “queixes de l’equip en termes de treball”, tot i reconèixer que la diferència “entre les dues parts” seria “massa gran”. “Hem passat de ser un equip molt competitiu a quedar-nos sense referències”, lamentava Maldonado.

   

  Segons l’entrenador adrianenc, resulta “molt difícil poder guanyar un partit errant tantes situacions de sota bàsquet”, carència que desequilibraria la balança entre els jocs interiors d’Unicaja i la Penya.

   

  Com a mínim, malgrat el resultat final, el FIATC Joventut mantindria les seves opcions durant prop de 35 minuts. “Avui era el partit típic on et descompons. Això no ens ha passat”, argumentava Salva Maldonado per tancar les seves valoracions.