En marxa Anywhere Water Sports – Marina Badalona

  0
  115

  És la nova oferta nàutica que s’ofereix a la ciutat durant tot l’any

  La família d’Anywhere Water Sports segueix creixent a la ciutat. Després d’aterrar fa sis anys al Club Nàutic Bétulo, han obert una nova ubicació a la ciutat, aquest cop al Port de Badalona. Amb aquesta nova escola es vol oferir una activitat nàutica durant els 365 dies, potenciant la continuitat nàutica i els esports de mar durant tot l’any.

  Per tant, a Badalona hi trobem dues ubicacions nàutiques obertes tot l’any per part d’Anywhere Water Sports: al Club Nàutic Bétulo on s’ofereixen activitats enfocades a l’oci per les escoles i families de la ciutat amb casals d’estiu, lloguers, cursos i formacions per escoles i instituts de grau mig, i al Port de Badalona on hi trobem especialització en vela lleugera, windsurf i la nova modalitat de foil. També estarà obert per a escoles, aniversaris i team buildings.

  Aquesta nova ubicació anirà de la mà de Marina Badalona i del propi Ajuntament de la ciutat per arribar a tota la població sense limitacions ni barreres.

  L’objectiu de Marina Badalona era obrir el port a la ciutat, fent que fos accessible per a tothom. Yago Prat, responsable d’Anywhere, destaca que el paper de l’escola nàutica és important per tal que tothom hi pugui ser partícip a través de la filosofia Anywhere: ADS (Aprenentatge Diversió Seguretat)

  Un nou espai idíl·lic i immillorable per començar a connectar amb el mar i gaudir de les infinituds d’experiències nàutiques amb ubicació al Moll Lima del Port i a la Platja de la Mora.

  Per més informació podeu contactar a través del teléfon 615.412.494 i la pàgina web:  bcn.anywherewatersports.com

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí