En marxa la campanya de socis per la segona volta

  0
  13759.jpg

  20/01/2015 – El FIATC Joventut vol augmentar encara més la xifra d’aficionats que es desplacen al pavelló cada cap de setmana per animar a l’equip.

  Sota el lema ‘Abona’t a la segona volta, abona’t a les emocions fortes’, la Penya ha engegat la segona campanya de captació de socis de la temporada. El club ofereix la possibilitat de veure tots els partits de la segona volta a preus reduïts: 50 euros (Fons, General i Bàsquet), 75 euros (Lateral) i 100 euros (Central).

  L’única condició que s’exigeix per poder gaudir d’aquestes tarifes és que els nous socis també adquireixin l’abonament per la temporada 2015/2016, pagant la mateixa quantitat per aquest concepte. Aquesta altra quantitat es descomptarà de l’import total del carnet de la temporada vinent.

  Durant la segon volta de la Lliga Endesa han de passar per l’Olímpic un total de vuit equips: CAI Saragossa, FC Barcelona, Real Madrid, MoraBanc Andorra, La Bruixa d’Or Manresa, Gipuzkoa Basket, València Basket i UCAM Múrcia. La missió principal de la segona campanya d’abonats del curs és incrementar els 5.400 socis que la Penya tenia al passat desembre, xifra revelada pel club durant la junta d’accionistes.  

  Per formalitzar el teu carnet de soci, tots els interessats s’han de desplaçar a les oficines que la Penya té al Palau Olímpic (C/ de Ponent, 143-161) o bé donar-se d’alta a través de la plana web de l’entitat (www.penya.com).