Irregularitats a l’acta

0
    23
    platges - boet.JPG

20/1/2015.- El Natzaret ha recorregut el partit per errors en l’acta arbitral: va perdre d’un a la pròrroga però havia guanyat de 4 en el temps reglamentari.

Una acta plena d’errors deixa el resultat del partit Platges de Mataró – Natzaret de Primera Catalana Femenina pendent de resolució.

Cistelles de dos punts marcades com a triples o errors al sumar els punts de cada quart són algunes de les irregularitats que l’equip s’ha trobat al comprovar l’acta.

Tot plegat suposa que el Natzaret va haver de jugar un temps extra, perquè el resultat al finals dels 4 quarts era d’empat, quan en realitat havia guanyat el partit de quatre punts.

D’aquí la decisió del club de recórrer un partit, al·legant els errors flagrants d’una acta que l’àrbitre havia signat com a bona.

Ara, el Comitè ha de prendre una decisió que pot anar des de donar el partit com a guanyat fins a haver-lo de repetir, passant per reprendre el partit des del primer error que consta a l’acta. En aquest cas, el Natzaret tindria un avantatge de 12 punts però amb 20 minuts encara per davant.

A l’espera de la decisió, l’equip prepara  el partit de dissabte a casa contra el Sant Cugat, un rival directe.

La Minguella

Després de tres derrotes consecutives, la Minguella agafa aire amb la victòria a la pista del Caldes.

Les blaves van fer un bon partit sobretot en atac: el 61-88 és el reflex del bàsquet ofensiu que van desplegar els dos equips.

Destacar el bon paper de Xènia Gàlvez, recuperada de la lesió i la superioritat en el joc interior per poder guanyar a domicili. També va debutar Raquel Utrera després d’una llarga absència.

La Minguella comença una sèrie de quatre partits molt complicats, començant per la visita al Parets, segon classificat.

Bé però insuficient

Precisament, e Llefià va fer un bon partit a la pista del Parets, que arribava com a tercer classificat i amb molt bona dinàmica.

El partit va començar bé en atac pel Llefià però massa tou en defensa. Els contraatacs del Parets els van contrarestar els triples de Laia Casas, per acabar el primer quart amb empat a 16.

Bona part del segon quart, les badalonines van anar per davant al marcador gràcies a la feina de Laia Casas i Miriam Valls. Però a 2 minuts del descans, van encaixar un parcial de 10-3 que deixava a les vallesanes 5 punts per sobre al descans (35-30).

Com sempre, el Llefià va plantar cara i es va acostar a un punt. Però l’encert local en els triples i en els tirs lliures van suposar un nou parcial de 14-2 i el desavantatge al tercer quart era de 13 punts (51-38).

El Llefià va intentar tornar a retallar la diferència, però la resposta del Parets en triples no ho va permetre. Al final, la superioritat del segon classificat es va imposar.

El Llefià va fer un partit correcte però insuficient per donar la sorpresa davant els percentatges locals en la mitja i llarga distància i la intimidació sota cistella de jugadores com Molwer.

Diumenge a les 17.45 a casa tornaran a intentar donar la sorpresa davant el Sant Jordi de Rubí, cinquè classificat.