En plena forma (0-3)

0
    59

19/04/2016 – La Unificació Llefià no dóna opció a la UD Mataronesa i s’afegeix a la gran celebració de l’ascens del Pere Gol.

El rendiment que està oferint la Unificació Llefià en aquest últim tram de temporada està sent espectacular. L’equip de Jordi Souto començaria la segona volta amb molts dubtes, encadenant fins i tot tres derrotes seguides, però des d’aleshores ha guanyat tots els seus partits menys un (empat contra la UD Cirera).

Aquesta ratxa espectacular animaria els badalonins a brillar al camp de la UD Mataronesa, club implicat amb el Lloreda en la lluita per mantenir-se al grup II de la Segona Catalana.

Gascón seria un dels homes claus de la Unificació a la capital del Maresme, obrint la llauna durant el primer temps (30’) i rematant el partit amb el tercer (77’) minuts després que Sosa anotés el 0 a 2 (75’).

A Uri Llaveria li arribarien poc, però el porter aconseguiria salvar un mà a mà davant Zaka que hauria pogut canviar el signe del matx. Aquest resultat manté el Llefià (53) en quart lloc, ara a set punts de la segona plaça.

Afavorits pel màxim rival (2-0)

L’altre club badaloní de la Segona Catalana continua oferint un rendiment gairebé oposat al de la Unificació. En la darrera jornada de lliga, el Lloreda cauria derrotat al camp del Besòs Baró de Viver, veient-se clarament penalitzat per l’expulsió matinera de Loren (25’).

La sortida del camp del golejador vermell aniria acompanyada pel gol marcat per Carlos Lumbreras (27’), diana que seria reforçada pel 2 a 0 fet per Domínguez (44’). Només el triomf sumat pel Llefià contra la Mataronesa permet al Lloreda (30) continuar fora del descens.

La millor celebració possible (3-2)

Per acabar, a la Quarta Catalana, l’AE La Salut Pere Gol podria viure una darrera jornada màgica jugant com a local. El club celebraria l’ascens de categoria derrotant un dels seus principals rivals de la temporada: la UD Montsant.

Dani Altimira, per partida doble, i Dani Fuentes, quasi al final del xoc, li donarien l’última victòria del curs als verds, els quals finalitzen la lliga líders del grup VI i amb 68 punts.

La UD Águila (48) tanca la temporada en cinquena plaça, mentre que la UE Bufalà (25) no podria desactivar la qualitat de l’Atlètic de Masnou (1-5). Finalment, al grup XVI, el Sistrells (25) cauria contra el Vallvidrera Senglars ‘B’ (1-2), resultat que podria millorar el Badalona Sud (17) empatant davant el Fort Pienc ‘B’ (3-3).