La Diputació executa millores a l’entorn de Sant Jeroni per valor de 110.000 euros

  0
  IMG_0850.JPG

  20/04/2016 – El projecte, amb una durada de sis mesos, comprèn l'execució dels diferents treballs en els que hi participen 12 persones en risc d'exclusió social.

  La Diputació i Obra Social ‘la Caixa’ han presentat el projecte de millora de l’entorn natural de Sant Jeroni de la Murtra, al parc de la Serralada de Marina. La iniciativa forma part del conveni de col·laboració a nivell d’espais naturals entre ambdues institucions, i ha suposat una inversió de 110.000 euros.

   

  El projecte té com a objectiu la recuperació d'hàbitats oberts, tant per potenciar els prats mediterranis d'albellatge com per afavorir els boscos adevesats, alhora que millorar els accessos al monestir de Sant Jeroni. En conjunt s'ha actuat sobre unes 40 hectàrees pertanyents als municipis de Santa Coloma de Gramenet i Badalona. 

   

  El projecte, amb una durada de sis mesos, comprèn l'execució dels diferents treballs en els que hi participen 12 persones en risc d'exclusió social pertanyents a entitats del tercer sector com són Urbacet, centre especial de treball i la Fundació APIP-ACAM, empresa d'inserció.