Encallats a Saragossa (77 a 57)

  0
  1213_ZZA_JOV (6).JPG

  25/11/2012
  La Penya no ha trobat solucions ofensives a Saragossa on sempre ha anat a remolc i s'ha deixat anar els últims 5 minuts

  El Fiatc Joventut ha perdut a la pista del Cai Saragossa, que havia estudiat molt bé el joc dels verd-i-negres i no li ha permès ni córrer ni anotar de 3 amb facilitat.
  Sense poder fer servir les seves armes, la Penya no ha tingut fluïdesa al davant i ha anat perdent continuïtat al darrere.

  Només a batzegades amb l'encert de la parella de bases -30 dels 57 punts entre els 2- ha trencat per dues vegades el monòleg aragonès.
  La primera remuntada ha estat amb Oliver i Fisher a pista que, més agressius que en els primers minuts, han reduït el màxim avantatge aragonès (24 a 16) per posar per davant a la Penya (27 a 29).

  Després d'un temps mort, el Cai ha recuperat la dinàmica del partit, ben plantat en defensa i castigant els errors verd-i-negres a les dues parts del camp.
  Així, tot i arribar només 2 avall a la mitja part (30 a 32), la Penya ha encaixat un 17 a 9 abans d'un nou temps mort de Maldonado que reclamava intensitat per forçar faltes.

  Els verd-i-negres han reaccionat i han encadenat dues esmaixades seguides de Kuzmic i Gaffney (55 a 48), però 4 punts seguits de Jones i una tècnica rigorosa a Oliver han tornat a obrir ràpidament una escletxa (64 a 51) que ha anat fent-se gran amb una Penya grogui fins el final del partit.