Maldonado: “Si els bases han de fer la meitat dels punts vol dir que no estem equilibrats”

  0
  maldonado7.JPG

  25/11/2012
  L'entrenador verd-i-negre creu que "hi ha dades que es repeteixen setmana rere setmana" i que hi ha "jugadors que no juguen el paper que els correspon"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat la derrota contra el Cai Saragossa en un partit en el que "no hem estat malament al darrere però ens ha faltat algú més que porti el ritme ofensiu".

  Segons Maldonado "hi ha dades que es repeteixen setmana rere setmana, i això vol dir que tenim un problema", ha dit en referència a la falta d'anotació de l'equip, i ha matisat que "si els bases han de fer la meitat dels punts de l'equip vol dir que no estem equilibrats".

  "Hi ha jugadors que no juguen el paper que els correspon", ha explicat l'entrenador adrianenc el dia que Ehambe (3 punts) i Quezada (0) no han estat els referents ofensius que l'equip necessitava.

  El tècnic verd-i-negre també ha parlat de la tècnica que han xiulat a Oliver per fingir quan la Penya estava remuntat: "Ens ha sentenciat, hem vist que era impossible i no hem tingut forces", ha indicat l'entrenador tot i avisar que "és difícil argumentar que una jugada ha estat determinant quan acabes perdent de 20".