Engestur ofereix descomptes d’aparcament als clients dels restaurants del centre

  0
  41
  engestur.JPG

  18/02/2013 – Els locals adherits al Gremi d’Hosteleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud venen vals per 50 cèntims que són vàlids per aparcar una hora a El Viver, Pompeu Fabra i la plaça de Manuel Valls.

  L’empresa municipal Ens de Gestió Urbanística, SA (ENGESTUR), encarregada de gestionar els aparcaments públics de Badalona, vendrà, a partir d’aquesta setmana, vals de descompte d’aparcament als locals adherits al Gremi d’Hosteleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud. Els vals tindran un valor de 0,50 cèntims i permetran aparcar durant una hora. Cal recordar que el preu actual de l’aparcament de rotació en aquestes zones és de 2,30 euros l’hora, amb la qual cosa s’obté un descompte de més del 75 per cent.

   

  Els aparcament de rotació on es poden fer servir aquests vals de descompte són els de la plaça de Pompeu Fabra, l’edifici municipal El Viver i la plaça de Manuel Valls. Els vals seran operatius en els horaris habituals d’obertura dels restaurants, entre les 14 i les 17 hores, i les 20 i les 02 hores.

   

  L’empresa ENGESTUR i el Gremi d’Hosteleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud han arribat a aquest acord per facilitar la mobilitat dels clients.