Enlloc com a casa

  0
  63
  prèvia CFB.jpg

  24/11/2017 – La imbatibilitat del Badalona a l'Estadi serà qüestionada aquest diumenge pel filial del Vila-real, el segon classificat de la lliga. Una altra prova de nivell per als escapulats, que després dels dos últims resultats -la victòria a casa davant el Cornellà i l'empat al camp de l'Ebro- es mantenen en la zona mitjana de la taula.

  La imbatibilitat del Badalona a l'Estadi serà qüestionada aquest diumenge pel filial del Vila-real, el segon classificat de la lliga. Una altra prova de nivell per als escapulats, que després dels dos últims resultats -la victòria a casa davant el Cornellà i l'empat al camp de l'Ebro- es mantenen en la zona mitjana de la taula, integrats en el nombrós grup d'equips que suma 21 punts, solament dos menys que el quart classificat. Primera dada per a l'optimisme: cinc triomfs i dos empats en set partits converteixen el Badalona en el segon millor equip de la lliga jugant de local. Només el supera l'estratosfèric Mallorca i l'iguala l'Hércules, amb un partit més a casa. A diferència del que passa en els desplaçaments, davant de la seva afició, el conjunt de Manolo Gonzalez és, fins ara, insuperable. La segona dada que convida a pensar en un bon resultat apareix repassant els últims precedents davant el rival de diumenge. I és que en les tres últimes temporades el Vila-real B ha caigut quan ha visitat Badalona: 2-1, el curs 2014/14 i 1-0 els dos següents.

  Amb tot, caldrà anar molt amb compte amb el filial groguet, a qui entrena un vell conegut de l'afició escapulada, Miguel Álvarez, que va dirigir el Badalona ara fa nou anys. El veterà tècnic andalús seu a la banqueta del segon equip del Vila-real des de la jornada 8, després que Javier Calleja ocupés el lloc de Fran Escribà en el primer equip, i en vuit partits ha sumat onze punts. Només n'ha perdut un, i per la mínima, al camp del Mallorca. Això si, els quatre últims han acabat amb empat a zero.

  Ismael Moyano continua de baixa, Miquel Robusté i Rubén Enri no estaran encara disponibles i Adri Rivas és dubte, després d'acabar amb molèsties el partit al camp de l'Ebro. Xiularà el partit un clàssic: Alexis Carlos Pulido Santana, del comitè territorial de Las Palmas.