Presentació per la porta gran (4-1)

0
    36

El Seagull ha fet els deures el dia de la presentació del futbol base. El conjunt de Jordi Ferrón va superar sense problemes la Peña Ferranca i va sumar tres punts amb un doble valor, ja que el Collerense va empatar al camp de l'Sporting Mahón (0-0) i recupera la distància de la jornada anterior.

Els nou equips que formen el CE Seagull van obrir un diumenge festiu que es va concloure amb el partit del primer equip del club i una victòria que reforça una entitat en creixement i que somia amb Primera Divisió.

L'enfrontament es va tancar amb quatre gols que van resumir les nombroses ocasions que van generar les gavines, entre elles un penal errat. Carla Morera ha estat l'encarregada d'inaugurar l'electrònic al minut 17 del primer temps, després d'una assistència de Sara Serna. Amb el resultat d'1 a 0 va finalitzar el primer temps.

El segon va ser molt més actiu pel que fa als gols. 10 minuts després de la represa, Alba Gordo va transformar 2-0 amb un xut potent des de fora l'àrea. Amb només 5 minuts de diferència, Serna va fer el 3-0 després d'una passada enrere d'Irina. Amb el marcador a favor, i després d'una brillant jugada d'Irina, Xènia va concloure el matx amb el 4-0. A un quart d'hora del final, en contra, la Peña Ferranca va aconseguir el gol d'honor, obra d'Ana Cordón.

El Seagull és quart a la taula amb 23 punts i té el Collerense a dos de distància (25). La pròxima jornada, desplaçament complicat al Nou Sardenya per jugar contra l'Europa.