Ens diu adéu Juan Ruiz, una de les persones més activistes de Sant Joan de Llefià

  0
  Juan Ruiz.jpeg

  12/01/2018 – Mor el president de l'associació de veïns als 67 anys a causa d'una malaltia.

  El passat 4 de gener ens va deixar el president de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià 'Alto de los Pinos' a l'edat dels 67 anys a causa d'una malaltia.

   

  Una persona implicada pel seu barri i els seus veïns, ja que dedicava pràcticament tota la seva vida en trobar solucions a tots els problemes socials, d'incivisme i de via pública, però també en participar en projectes d'urbanització i fomentar la cultura amb les festes del barri a la plaça de la Pipa i la tradicional Cavalcada de Reis amb cavalls pels carrers del barri. Juan Ruiz era el soci número 1 i un dels fundadors de l'entitat i va ser president durant una vintena d'anys fins a l'actualitat.

   

  Una associació que el recordarà com una persona tossuda, però no rancorosa, i que la seva debilitat era la felicitat dels nens i les nenes. Per la seva part, l'actual junta directiva matindrà la ruta que Ruiz hagués volgut continuar, però celebraran unes eleccions, on més de 200 socis escolliran a un nou president o presidenta.

   

  A més de l'activisme social, Juan Ruiz va impulsar activitats a l'associació com sevillanes, tallers de manualitats, informàtica, aikido i ball de saló, entre altres.

   

  Cavalcada en memòria

   

  Destacar que la Cavalcada de Reis de Sant Joan de Llefià, en el qual es va retre homenatge al president amb un minut de silenci, es va celebrar per petició pròpia de  Ruiz abans d'acomiadar-se. També, l'entitat no descarta fer memòria al president en els pròxims esdeveniments, com són les festes del barri.