Ensenyament continua sense fixar dates per a l’Escola Montigalà i el Ventura Gassol

  0
  IMG-20141201-WA0003.jpg

  03/12/2014 – Dilluns, els representants de l’Escola Montigalà i l’Institut Ventura Gassol, a més de les autoritats municipals, es van reunir amb els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament sense l’èxit desitjat per part de la comunitat educativa.

  La zona escolar de Montigalà continua sense veure la llum al final del túnel. Dilluns, els representants de l’Escola Montigalà i l’Institut Ventura Gassol, a més de les autoritats municipals, es van reunir amb els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament sense l’èxit desitjat per part de la comunitat educativa, que esperava sortir de la trobada amb, almenys, un calendari de terminis fixat. Contràriament, els representants escolars van sortir amb les mans buides, sense resposta ni cap data a l’horitzó.

   

  Els pressupostos catalans surten del forn aquest dies i el col·lectiu del barri considera que, com a mínim, un dels dos centres hi hauria d’aparèixer. En aquest sentit, la Plataforma ZEM (Zona Escolar de Montigalà) es reunirà demà, dijous, per decidir quina direcció i noves mobilitzacions prendre. La propera reunió amb la Generalitat serà, com a molt tard, al febrer, quan expiri el termini per presentar un informe relatiu a la resolució aprovada pel Parlament.

   

  Mobilització al centre de Barcelona

   

  El col·lectiu educatiu es va fer sentir de valent bona part del dilluns a les oficines del Departament d’Ensenyament del carrer Casp i les seves rodalies. Desenes de pares, mares i persones de la societat civil en general van dur a terme una plantada amb pancartes per reivindicar la necessitats dels dos centres al barri de Montigalà.