Ensenyament demana l’ordre d’allunyament per a la mare que va agredir una professora

  0
  baldomer sola.jpg

  15/04/2015 – Serà el jutjat el qui haurà de decidir si atorga o no aquesta ordre, tenint en compte que els mestres, en tant que funcionaris, són autoritats públiques.

  El Departament d'Ensenyament ha sol·licitat al jutjat una ordre d'allunyament per a la mare que va agredir el passat dijous una professora de l’escola Baldomer Solà, presumptament, al barri del Congrés. La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ja havia anunciat que estudiava aquesta possibilitat per als pares que amenacin professors i, en el cas concret de Badalona, no descartava expulsar de l'escola la família en cas que es confirmi l'agressió. Ara serà el jutjat el qui haurà de decidir si atorga o no aquesta ordre, tenint en compte que els mestres, en tant que funcionaris, són autoritats públiques.

   

  Des del consell escolar del centre, però, van un pas més enllà i demanen que la nena sigui traslladada a una altra escola perquè pugui reprendre l’activitat educativa el més aviat possible i la menor, de 3er de Primària, es vegi el menys perjudicada possible per la situació. A l'escola han treballat aquests dies el rebuig a qualsevol tipus de violència i el centre ha volgut destacar que s'ha tractat d'un incident puntual.